vrijdag 1 oktober 2010

Another fall card........nog een herfstkaartje


Good morning everybody who is visiting, today it's beautiful weather, the sun is shining and the smell and colours of fall are there.......take some time to enjoy those little wonders of nature! This is a little simple card,a circle......sponging technique and use of IO stamps with a text of Hero.


Goedemorgen allemaal, vandaag is het prachtig weer, de zon schijnt en de geur en kleuren van de herfst zijn er.........neem soms even een momentje om te genieten van de kleine wonderen der natuur! Dit is een klein simpel kaartje, een cirkel....sponstechniek en gebruik van IO stempels met een Hero tekst.


Here is another card which I stamped on black paper with white Stazon, coloured with Derwent. It results in a lovely finish! This is really a nice technique! Stamps are all of IO!

Hier een andere kaart waarvan ik de bloemen gestempeld heb op zwart papier met witte Stazon en gekleurd met de Derwent potloden. Het geeft een prachtig resultaat. En het is een heerlijke techniek om te doen, lekker kleuren.....De stempels zijn allemaal van IO!That was it for today, enjoy Fall, greetz,

7 opmerkingen:

 1. Hoi Miranda, weer twee prachtige kaarten. Vooral de onderste. Wat een schitterend effect krijg je door met wit te stempelen! Ik neem het idee graag van je over hoor ;-)

  Fijn weeken, lieve groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kaarten weer, het stempelen met wit op zwart en dan met de Derwents ingekleurd, ik ga het ook eens proberen, ziet er geweldig uit.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Two beautiful cards - you are lucky with your weather it has been pouring with rain here all day!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miranda Je hebt weer goed je best gedaan.Zie er mooi uit.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuk voor stuk kunstwerkjes!
  Groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer allebei erg mooi, de kaarten. Op het zwart geeft inderdaad een mooi effect.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. These turned out so nice!

  Dina

  BeantwoordenVerwijderen